Stearinlys, servietter, bordløbere og papirduge - Lys og Stil 

Stearinlys, servietter, papirduge og bordløbere fra 1'st ClassStoflignende Dunilin servietter, Dunicel papirduge og bordløber fra Duni

100% sikker online betaling 


Kom ind i Webshoppen   |   Duni   |   Festbordet   |   Mærkedage   |   Servietfoldning   |   Information   |   Farveguide


Stearinlys, servietter, papirduge og bordløber... kom indenfor i vores webshop.


Festbordet, en festlig side om borddækning

Tak fordi du kiggede forbi, vi håber at dit besøg her på siden vil bidrage med oplysninger og inspiration til dit festbord.

Det er vores mål at forberede dig på det at holde fest og omkring borddækning af dit festbord uanset om det er til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller blot en hyggelig middag med vennerne.

Derfor vil vi her på siden skrive lidt om hvordan du griber det hele an, og tager fat i forberedelserne til din store fest.

Festbordet
Forberedelse
Bordplan
Borddækning
Service
Blomster
Tilbehør
Festbordet, en festlig side om borddækning


Festbordet

Hvad kræves der på et festbord, hvilke farver skal jeg vælge og hvor meget plads skal jeg beregne til hver gæst.

Du kender det sikkert, pludselig kommer den store dag hvor der enten skal holdes barnedåb, konfirmation eller bryllup.

Og selvom man har vidst det i lang tid i forvejen, så kommer alle de gøremål der følger med sådanne en fest, alligevel bag på en.

Men det er der råd for...

 

Hvordan kommer vi i gang

Når du skal dække et rigtigt flot festbord, bør du bruge lidt tid på forberedelserne, ja det skader faktisk ikke at du bruger meget tid på forberedelserne, for som man siger - god og grundig forberedelse er det halve arbejde.

Her på siden giver vi dig nogle enkle tips, som kan være med til at inspirere dig i den rigtige retning, og er du ikke helt sikker på hvor du skal begynde, så er dette måske stedet for dig. Og man behøver faktisk ikke at gøre sig ekstra umage for at få et godt resultat, man skal blot tro på sig selv og sine evner - det plejer nemlig at være der man mister lysten til at holde et større arrangement.

Når man mister lysten og overblikket og syntes at alt bare virker helt uoverskueligt, så er det som regel fordi man jo ikke holder store fester så tit, og al start kan jo godt være svært og øvelse gør som bekendt mester.

Lidt om mig selv

Jeg hedder Jan Jensen, årgang 1965, indehaver af Lys og Stil, som forhandler stearinlys, servietter, bordløbere og papirduge med videre... Min egen personlige erfaring stammer hovedsagelig fra mine dage som ansat i en større dansk virksomhed, med 250 - 275 festglade medarbejder, fordelt på et hovedkontor og på afdelinger rundt i hele landet. Af en eller anden årsag fik jeg mig altid viklet ind i festudvalget både på hovedkontoret, hvor vi afholdte årets julefrokost med ca. 50 medarbejder, men også til årets sommerfest for alle medarbejder på de før nævnte 250 - 275 medarbejder.

Det giver selvfølgelig noget erfaring med tiden, specielt de store sommerfester, hvor alt skulle arrangeres fra bunden. Invitationer skulle sendes, deltagerlisten skulle krydses af, arrangering af overnatning til kolleger fra Jylland mv. Finde egnede steder til afholdelse fester med så mange gæster (og dem var der ikke mange af i København få år tilbage), bestemme menuen - mad, vin og dessert, arrangere bordopstilling, underholdning i form af diskotek, levende musik og et par gange stand-up, sørge for talerække osv. osv.

Så skal du holde fest eller blot en hyggelig middag med venner og bekendte, så kan du roligt fortsætte med at læse her på siden...

Lys og Stil - stearinlys, servietter, papirduge og bordløber