Stearinlys, servietter, bordløbere og papirduge - Lys og Stil


Handelsbetingelser - Reklamationsret

Herunder finder du de gældende vilkår for reklamationsretten ved køb og bestilling hos Lys og Stil.

Alle vores handelsbetingelser overholder naturligvis den danske lovgivning indenfor nethandel.

Betaling
Levering og forsendelse
Afhentning
Fortrydelsesret
Reklamationsret
Dine personlige oplysninger
 
Post Danmark

Information vedrørende reklamationsret


Reklamationsret

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Lys og Stil inden for rimelig tid.

Bemærk venligst: individuel opfattelse af farvenuancer kan ikke sidestilles med reklamationsret, da vi alle opfatter og ser farver forskelligt! Er farven ikke som du som kunde havde en formodning om, hører det under fortrydelsesret!

Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Lys og Stil returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.


Til toppen    |    Tilbage til handelsbetingelser

Copyright ® 2006 - 2012 | Lys og Stil | Byparkvej 104 | DK-2600 Glostrup | kundeservice@haandlavet.dk